Van het de Schoonheidsmateriaal van Peking Xinyingyue de Wetenschap en de Technologieco., Ltd.

 

            Professionele Fabrikant van Hoogte - het Materiaal van de kwaliteitsschoonheid

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNd YAG laser machine

van de de Lasermachine van Nd YAG van 1064nm 532nm de Tatoegeringsverwijdering voor Schoonheidssalon

van de de Lasermachine van Nd YAG van 1064nm 532nm de Tatoegeringsverwijdering voor Schoonheidssalon

Grote Afbeelding :  van de de Lasermachine van Nd YAG van 1064nm 532nm de Tatoegeringsverwijdering voor Schoonheidssalon

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: XYY
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Y9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD750/SET
Verpakking Details: Standaard de uitvoergeval
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: 500set/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Functie: Pigmentverwijdering, Huidverjonging, Tatoegeringsverwijdering Impulsenergie: 0~1000mJ
Garantie: 1 jaar spanning: 110V/220V
Laser Type: Nd: Yaglaser, de laser van Nd YAG Stijl: Draagbare
golflengte: 1064nm/532nm frequentie: 1-10HZ
Koelsysteem: Lucht + Water vlek: 3 miljoen

 

2019 de hete van de de lasertatoegering van verkoopnd YAG van de de verwijderingslaser 1064nm 532nm verwijdering van de de lasertatoegering voor schoonheidssalon

 

 

 

Theorie

Het materiaal van de lasertatoegering keurt de q-schakelaarwijze goed, die van de onmiddellijke uitgezonden laser gebruik maakt om het pigment in zieke structuur te breken. Dat is de onmiddellijke laser uitzendt theorie: de gecentraliseerde hoge energie zendt plotseling uit, wat laser ogenblikkelijk van geregelde golfband door opperhuid aan de zieke structuur in 6ns doordringen, maakt en het relevante pigment snel breken. Na absorbeer de hitte, zwelt het pigment en splitst, één of andere pigment (in oppervlakkige opperhuid) vlieg onmiddellijk van het lichaam op, en ander pigment (dieptestructuur) splitst geworden dan de uiterst kleine korrel kan omhoog door de cel worden gelikt op, verteerd en het meest egest van de lymfe verkoop. Dan verlicht het pigment in zieke structuur om te verdwijnen. Voorts beschadigt de laser niet de rond normale huid.

 
 

Eigenschap
1, Modieus ontwerp.
2, de Grote energie van de laseroutput: hogere effiency en comfortabelere behandeling.
3, Vermenselijkt behandelingsmenu: Engelse systeemtaal, eenvoudige verrichting.
4, Alarm van waterstroom: als geen water binnen of weinigen water binnen machine, het systeem automatisch aound zullen alarmeren alarmeer en allen tegenhouden onmiddellijk werkend.
5, Hoog - shell van de kwaliteitsmachine van ABS materiaal, met OEM de schilderende diensten.

 

Toepassing

a. verschillende kleuren van tatoegeringsverwijdering
b. tatoegeringsverwijdering op lippenlijn, wenkbrauw, ooglid, lichaam
c. de verwijdering van de pigmentstorting
e. leeftijdsvlek, vlakke moedervlek en nevus verwijdering
f. geschikt aan allerlei huid

g.skin verjonging

 

Certificatie
 
 
 
 
Tentoonstelling
 
Bedrijfsinformatie
 
 
 
 

Bedrijfsinformatie

 
De technologieco. van Peking Xinyingyue, Ltd. Is een inzameling van wetenschappelijk onderzoek, productie, verrichting en de dienst in de integratie van professionele optische medische apparatuur en het beheersinstellingen van de schoonheids optische medische apparatuur, en Europa en de Verenigde Staten en Azië verscheidene laser, lichte de lichtbron technische uitwisselingen van het energietechnologieonderzoekscentrum, en gevestigde relaties op lange termijn van samenwerking. Met sterke wetenschappelijke onderzoeksterkte, nemen het scherpe marktinzicht en de unieke bedrijfsfilosofie, het lood in de binnenlandse reeks van lanceringsxinyingyue van high-tech schoonheidssysteem, spectrumenergietechnologie die op een grotere doorbraak op het gebied van schoonheidsmiddel wordt toegepast, en internationalisering.

 

Tatoegeringsverwijdering FAQ
 

Q1: Hoe lang duurt het?
A: De behandelingen zijn zeer snel, en de meeste benoemingen van de tatoegeringsverwijdering vergen 15 of 30 minuten bij maximum. De daadwerkelijke behandelingstijd is typisch minder dan 3-5 minuten terwijl één of andere laatste net onder 10 seconden.
De behandelingen zijn apart gepland een minimum van zes weken om voor de verwijdering van de kwaliteitsinkt toe te staan en het helen tussen zittingen te villen.
Q2: Kunnen de meeste tatoegeringen worden behandeld?
A: De meerderheid van tatoegeringen antwoordt aan laserbehandelingen. Sommige pigment, vooral groen, oranje en geel is moeilijker dan andere uit te roeien kleuren, maar zelfs antwoorden zij gewoonlijk na een verlengde cursus van behandelingen. Wat de Geliefde Verwijdering van de Lasertatoegering van andere de verwijderingsklinieken scheidt van de lasertatoegering is dat onze technologie het volledige spectrum van kleuren eerder dan enkel een paar zekere kleuren verwijdert.
Q3: Tatoeeert de Laser Verwijdering minderjarigen behandelen?
A: Ja. Om het even welke patiënt onder 18 jaar oud kan met ouderlijke/beschermertoestemming worden behandeld.
Q4: Tatoeeert de laser verwijdering kwetsen?
A: De verwijdering van de lasertatoegering kan een weinig steken en voelt als het hebben van een elastiekje dat tegen de huid wordt gebroken. De geliefde Verwijdering van de Lasertatoegering bezit en stelt q-Plus C een laser in werking, die de krachtigste laser op de markt evenals één van zachtst op de huid is. In het verleden, was de verwijdering van de lasertatoegering vrij onplezierig; de technologie heeft heel wat gerijpt.
Q5: Waarom zou ik Xinyingyue-Schoonheidsmateriaal voor de verwijdering van de lasertatoegering moeten kiezen?
A: Onze laser kan vrijwel alle soortenkleuren op alle huidtonen behandelen. De verwijdering van de lasertatoegering is de beste optie voor die die ongewenste inkt kijken te verwijderen, en er zijn zeer weinig contra-indicaties aan de behandeling.

Contactgegevens
Beijing Xinyingyue Beauty Equipment Science And Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Emily

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!