Van het de Schoonheidsmateriaal van Peking Xinyingyue de Wetenschap en de Technologieco., Ltd.

 

            Professionele Fabrikant van Hoogte - het Materiaal van de kwaliteitsschoonheid

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Beijing Xinyingyue Beauty Equipment Science And Technology Co., Ltd.

De ontvangst van het Bedrijf
Departement van buitenlandse handel
Binnenlandse Handelsafdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XYY
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 200 million -201 million
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Van het de Schoonheidsmateriaal van Peking Xinyingyue de Wetenschap en de Technologieco., Ltd is een professioneel high-tech bedrijf dat het onderzoek, de productie, de verkoop en de naverkoopdienst van optisch medische apparatuur en schoonheidsmateriaal integreert. Wij hebben internationale samenwerking en technische uitwisseling met onderzoekscentra van laser en lichte energie in Europese landen, de Aziatische landen van Verenigde Staten en geleid.

 

Onze producten zijn SHR OPTEREN IPL machines, verwaarloosbare de lasermachines van Co2, HIFU-machines, 808nm-de machines van de diodelaser, Q geschakelde de lasermachines van Nd yag, vacuümcavitatie en de machines van het cryolipolysisvermageringsdieet, de machines van de huidanalysator enz. Afhankelijk van geavanceerd technisch, scherp marktconcept en verschillende beheersmethodes, lanceerden wij eerst reeks high-tech spectrale systemen om de doorbraak te brengen van het toepassen van optische energie op het gebied van schoonheidsmiddelen en naar internationalisering op weg te zijn. 


Wij maken innovatie met geavanceerd ontwerpconcept, introduceren geautomatiseerd beheer en streven worden gemoderniseerd ernaar. Wij hangen altijd het principe van „onophoudelijk het Creëren van Waarde voor Klanten aan, constant het Bijwerken Technologie, die met een Beroemd Merk slaagt, dat tot een Internationaal Merk“ leidt en leiden de ontwikkeling van onze onderneming met internationale strategieën. 
 

Wij bieden OEM&ODM-de dienst voor onze verdelers aan. Wij heten oprecht kredietbedrijf welkom om onze verdelers te zijn en verhouding op lange termijn met ons te vestigen!
 

De wetenschap en de technologie het bedrijf van Peking Xinyingyue stemt in met uw onderzoek!


OEM en ODM van Peking Xinyingyue voor andere Chinese leveranciers bijna 10 jaar, en het leidden dan tot merk van zijn en werken met de grootste B2B-website samen in de wereld om zijn producten te bevorderen - schoonheidsmachines. wij hebben ook het krachtige team voor Chinese markt.  Het heeft opmerkelijke verwezenlijkingen, in binnen- en buitenland won een goede reputatie allebei gemaakt.

De dienst is van het de Schoonheidsmateriaal van Peking Xinyingyue de Wetenschap en de Technologieco., Ltd cultuur.
 
De belangrijkste dienst van Peking Xinyingyue veroorzaakt algemeen het gebruik van schoonheidsmachines voor internationale markt in hoogte - kwaliteit, en levering na de dienst voor alle die machines door Peking Xinyingyue, en door andere leveranciers worden geleverd als wij kunnen. En OEM en ODM volgens verdelersvereisten.
 
De klanten van Peking Xinyingyue omvat verdelers, wholesales, resellers, eind - gebruikers zoals schoonheidssalon, schoonheidsstudio, beauty spa, schoonheidsschool, hotel, één of ander instituut en sommige individuen.
 
De regel van de Therdienst van Peking Xinyingyue is Win-Win. De klanten en Peking Xinyingyue helpen elkaar om allebei van hun helder leven te bereiken.

Contactgegevens
Beijing Xinyingyue Beauty Equipment Science And Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. chen

Tel.: 86--1861297-6558

Fax: 86-010- 5335-0885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!