Thuis

Gorgeous Beauty Equipment Manufacture Fabrieksreis

Certificaat
China Gorgeous Beauty Equipment Manufacture certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Het schitterende bedrijf is een professionele fabrikant die van het schoonheidsmateriaal R&D, productie, verkoop en de dienst van schoonheidsmateriaal integreren.

   

  Rijk productsysteem: laat ons toe om de onderzoek en ontwikkelingstendens van schoonheidsmateriaal in aanwezigheid van marktveranderingen snel aan te passen, en produceer producten geschikter voor consumenten.
  Sterke wetenschappelijke onderzoeksterkte: Er zijn dozens professioneel en onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingsteams.
  Moderne productielijn: Het heeft moderne fabrieken en productielijnen, en voert een gestandaardiseerd beheersysteem uit. De prima naverkoopdienst: Wij hebben processen gestandaardiseerd om de diensten en hulp aan klanten te verlenen.
  Marketing: Het samenbrengen van vele marketing planningstalenten van uitstekende kwaliteit.

   

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 0

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Opleiding: De gebruikershandleiding en de verrichtingsvideo worden verstrekt. Steun opleiding de online van aangezicht tot aangezicht.

  Garantie: Drie jaar garantie op hostmachine wordt gegeven. Zes van de vrije vervangingsmaanden garantie voor handvatten, behandeling leidt, en delen.

  Naverkoop: Wij hebben een professioneel technologie ondersteunend team voor uw geschikte diensten. U kunt de hulp krijgen u op tijd telefonisch, webcam, online praatje wenst (Google-bespreking, Facebook, Skype). Tevreden om ons te contacteren zodra de machine om het even welk probleem heeft. De beste dienst zal worden aangeboden.

  OEM/ODM: Wij kunnen u OEM en ODM de diensten beter aanbieden. Wij hebben onze eigen R&D-afdeling met vele ervaren ontwerpers en ingenieurs en vele productielijnen, zodat hebben wij de grote capaciteit om u hoogte aan te bieden - de machines van de kwaliteitsschoonheid volgens uw behoeften, ideeën en steekproeven.

  Pakket: Er zijn verschillende pakketten van ons schoonheidsmateriaal: kartondoos, aluminiumlegering en houten doos.
  Geen kwestie wat verpakken, is er cood schuim binnen van de doos om de machine tijdens de verzending te beschermen. Zo er is geen zorg van om het even welke schade van de machine.

  Verzending: Lever de machine binnen 3-7 werkdagen door de lucht huis-aan-huisdienst.

   

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 0

 • R & D

  De schitterende Vervaardiging van het Schoonheidsmateriaal is één van de grootste OEM aangepaste high-end fabrikanten van het schoonheidsmateriaal in China. Heel wat klinische ervaring: R&D en de productie hebben een verscheidenheid van gezondheidsmateriaal, dat ons toelaat om productiekosten en gebruikskosten zeer te drukken, geaccumuleerd om genoeg winstmarges voor onze partners te verlaten.

   

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture

Contactpersoon: Miss. Alita

Tel.: 19909273639

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)