Bericht versturen
Thuis ProductenHIFU-Schoonheidsmachine

Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D

Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D

Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D
Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D

Grote Afbeelding :  Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: CE
Modelnummer: OMG207
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD+799+set
Verpakking Details: karton verpakking, luchtdoos verpakking
Levertijd: 7-15 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, L/C
Levering vermogen: 100+sets+month

Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D

beschrijving
Plaats van Oorsprong:: Shaanxi, China Type:: Desktop, anti-Rimpel Ultrasone Machine
Doelgebied:: Gezicht, Lichaam, Ogen, Hals/Keel, Lippen, vaginale Benen/Wapens, Verrichtingssysteem:: Ultrasoon
Eigenschap:: Anti-Puffiness, Huid het Aanhalen, Rimpelvlekkenmiddel, Functie:: Gezicht het Opheffen
Toepassing:: Voor het Huis van de Commerciële, Beauty SPA Schoonheidssalon
Hoog licht:

HIFU-Schoonheidsmachine 2 in 1

,

De Machine 7d van de HiFuschoonheid

,

Lichaamshifu vaginale het aanhalen machine

Gezicht die Vaginale het aanhalen 2 In1 7D hifumachine opheffen

7d Hifu met privé compact Machinegezicht die Vaginale het aanhalen 2 In1 7D hifumachine opheffen

Overzicht van de 2 hifumachine van In1 7D

7D multi-line ultrasone schoonheidsmachine is een gebiedender en high-end anti-veroudert systeeminstrument na de ultrasone de schoonheidsmachine van Thermage. Deze techniek is bloedeloos, niet chirurgisch, niet-invasief niet-met littekens bedekt, en vervangt de diverse gevolgen van traditionele gezichts anti-veroudert. De procedures van de rimpelvermindering omvatten gezichtslift, onderkinverwijdering, stevigheid, rimpels, huid, en meer die stabiliseren. Los volledig de verouderende en verzakkende problemen van gezicht en lichaamsdelen op, geef de contour een nieuwe vorm en herstel de jeugd! Vergeleken met de vorige enige speler, is het effect van de lijntechnologie duurzamer. De privacy is een gebiedender en high-end privé anti-veroudert instrument na privé laser. Deze techniek heeft geen het aftappen, geen mes, geen litteken, geen trauma en hoge veiligheid. Het wordt ontworpen om de problemen van vaginale het weefselbreuk van vrouwen, schade, droogte, ontspanning, enz. op te lossen.

Ons nieuw recentste product twee in één schoonheidsinstrument kan vier perfecte gevolgen bereiken van huid het aanhalen, rimpelverwijdering, die lichaam vormt, pudendum aanhalen. Het meest geavanceerde deel van twee in één schoonheidsinstrument is het gebruik van de meest geavanceerde ultrasone energie, die diep in de SMAS-laag van de huid kan doordringen, veroorzakend directe samentrekking van collageen en bevorderend het netwerk van de collageenvezel, waarbij huidelasticiteit van de bodemlaag wordt verbeterd (het zelf-reparatiemechanisme is veiliger). Dit is de veiligste en meest efficiënte manier om het gezichtshuid verouderen en verzakkend en Vaginale ontspanning in de schoonheidsindustrie te behandelen. twee in één schoonheidsinstrument, zijn de het magische het verwijderen rimpels opheffen en Vaginale het aanhalen doeltreffendheid erkend door de gebiedende instellingen in de schoonheidsindustrie, en geweest genoemd geworden mirakel van de jeugdige jeugd! Het combineren van 7D met privacy kan zich niet alleen het gezicht aanhalen, rimpels elimineren en tegen het verouderen verzetten, maar ook de privacy van het wijfje aanhalen. Namelijk heeft de gezichtsverjonging, maar ook meisje-als privé compacte tedere glad, een instrument, dubbele keus.

Principe van de 2 hifumachine van In1 7D

Het twee-in-één instrument gebruikt high-energy geconcentreerde ultrasone klank om bijna 10.000 coagulatiepunten in diepe laag van huid te doordringen en te veroorzaken, die op SMAS-bandlaag in diepe laag van huid handelt, collageen om veroorzaakt onmiddellijk aan te gaan, collageenregeneratie en reorganisatie bevordert, en een nieuw te verbeteren netwerk van de collageenvezel construeert
huidelasticiteit van de bodem van huid. Het twee-in-één instrument gebruikt sondes van verschillende diepten (1.5mm, 2.0mm, 3.0mm, 4.5mm, 6.0mm, 9.0mm, 13.0mm) om energie op de epidermis, band en collageenlaag nauwkeurig te concentreren; 4.5mm worden gevestigd in de onderhuidse bandlaag, die eiwitcoagulatiereactie veroorzaakt, waarbij spanning wordt veroorzaakt rond het coagulatiepunt als centrum en spanning op de band uitoefent. De spierlagen kweken en trekken om het beste effect te bereiken van het vormen, het opheffen en het aanhalen; 3.0mm handelingen op onderhuidse collageenlaag om collageenregeneratie te bevorderen, die huid aanhalen en kan geleidelijk aan verbeteren en elasticiteit herstellen; gezichtsdierimpels door te verzakken worden veroorzaakt; één verrichting, uitvoerige gezichtssynthese trekt en haalt de gehele contour uit aan. De privacy is het gebruik van verschillende diepten (3.0mm, 4.5mm) van het behandelingshoofd, concentreerde de nauwkeurige energie zich op de vaginale collageenlaag, bandlaag, het gebruik van machines om ongeveer 60 graden aan 70 graden van thermisch effect te veroorzaken, bevordert de vaginale diepe mucosal regeneratie van de collageenvezel en de bandsamentrekking, verhoogt de productie van nieuw teder weefsel, verandering. De vagina is droog en streng, wat vaginale slijmafscheiding tijdens geslachtsgemeenschap, bevordert en vaginale vochtigheid en tederheid verzekert. Hoofdzakelijk voor vaginale weefselbreuk, schade, droogte, urineincontinentie, ontspanning en andere kwesties voor uitvoerige behandeling, die het lichaam teweegbrengt om de reparatie van regeneratieve cellen te beginnen. Tot slot wordt het doel om vaginale ontspanning te verminderen en op te lossen bereikt. Omdat de energie Skiming over de epidermis is, is er geen behoefte aan
zorg over de verwonding van de mucosal laag en de besmetting die door de verwonding van de sensorische mucosal laag wordt veroorzaakt. De privé functionele instrumenten breiden de sonde in de vagina uit door de exploitant, en handelen uniform 54-216 lijnen (ongeveer 1350-5400 punten) in de SMAS-laag van de vagina om het beste effect van vaginale samentrekking te bereiken.

Technologievoordeel
1, Twee wijzen voor 7D: de handwijze of de autowijze kan worden geschakeld. 2, 7D: de overeenkomstige parameters kunnen volgens de grootte van het huidgebied worden aangepast, die de verrichtingstijd zeer worden verkort maken, maken de energie gevolgen voor de huid richten meer eenvormig zijn, en het curatieve effect beter is.
3, 7D die de meest geavanceerde high-tech technologie gebruiken, het zijn uitgerust met twee behandelingshoofden volgens de gezichtshuidvoorwaarde, die nauwkeurig verschillende diepten van huid beïnvloedt, en de energie is lichtjes over de epidermis tijdens behandeling, en 100% zonder enige damage.at dezelfde tijd, is wordt behandeld de diepte van de huid die door het behandelingshoofd verenigbaar met de vastgestelde waarde, die de pijnloos en comfortabele klant verzekert.
4, naast het thermische effect op huidcollageen en collageenvezel, het hebben ook thermische stimulatie op de vette laag en bandlaag (SMAS), en het therapeutische effect is veel beter dan dat van Thermage.
5, de verrichting zijn eenvoudig en geschikt, geen behoefte aan verbruiksgoederen, zeer drukkend behandelingskosten.
6, het effect van het aanhalen en het vormen kunnen onmiddellijk na behandeling worden gezien, die minstens 18-24 maanden kan duren tegelijkertijd, en de negatieve groei voor huidleeftijd één keer per jaar bereiken.
7, Make-up onmiddellijk na behandeling beïnvloeden het geen normale leven en het werk.
8, privacygebruik van 360 graden van 3D randtechnologie, door automatische controle van omwentelingshoek, om ervoor te zorgen dat de veelvoudige nauwkeurige, eenvormige punten, goed voortvloeit.
9, de energie zijn controleerbaar, en de overeenkomstige parameters kunnen volgens de diepte van de vagina worden aangepast, zodat is de verrichting veiliger en veiliger.
10, Veilig en niet-invasief: niet-invasieve stimulatie van diep collageen en elastische vezelproliferatie, behandelingsenergie lichtjes meer dan de mucosal laag, 100% zonder enige schade, om klantencomfort te verzekeren en pijn-vrij.
11, Direct halen werden bereikt na verrichting aan.
12, Één week na behandeling, het kunnen het normale seksuele leven hervatten.
13, Hoge veiligheid: Het is veilig en efficiënt na high-end technologiegoedkeuring en klinische proeven, en zal geen invloed bij de natuurlijke bevalling hebben.
Type
de geconcentreerde ultrasone klank van 7D HIFU & rf-het microneedling
Behandelingsgebied
Gezicht, Lichaam, Ogen, Hals/keel, Lippen, Benen/Wapens, Virgina
Frequentie
7MHz 4MHz 2Mhz
Behandelingspatroon
Gezicht: 1.5mm, 2.0mn, 3.0mm, 4.5mm; 20000shots elk
Lichaam: ; 6mm, 9mm, en 13mm; 30000shots elk
puntafstand
12mm (plaats eenheid 0.1mm)
Verpakkingsgrootte
36*42*48cm (m-geval)
Voltage
110V~240V 50hz/60hz

Privé Compacte HIFU-Schoonheidsmachine Vaginal Tightening 2 in 1 7D 0

Contactgegevens
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture

Contactpersoon: Alita

Tel.: +8613131121185

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)